Sinds vandaag is de nieuwe versie van huiswerkoefingen.nl (HWO) beschikbaar. In deze nieuwe versie wordt het aanmaken van een op maat programma voor jouw cliënt nog eenvoudiger! 

 

De module waarin je het programma maakt, heeft een compleet nieuwe look-and-feel, waarbij jij als therapeut meer vrijheid en mogelijkheden hebt om de oefeningen geschikt te maken voor jouw cliënt. In de nieuwe omgeving kun je een oefening omdraaien, makkelijk verplaatsen en de instructietekst aanpassen.

 

Alle feedback is welkom
De afgelopen maanden zijn wij erg druk geweest met het doorvoeren van deze vernieuwde versie, nadat wij van meerdere therapeuten te horen hadden gekregen dat het soms niet helemaal duidelijk voor ze was hoe zij nu een programma konden samenstellen. Wij waarderen alle feedback die wij krijgen en proberen deze feedback dan ook zoveel mogelijk te gebruiken in het optimalisatie proces van zowel het HWO platform als van MijnZorgApp.