EPD's

Huiswerkoefeningen.nl is bijna met alle gangbare EPD's gekoppeld

Welk EPD heeft u in de praktijk?

Huiswerkoefeningen.nl (HWO) is een platform met duizenden instructievideo’s van huiswerkoefeningen. Het platform biedt fysiopraktijken innovatieve online ondersteuning bij de behandeling van cliënten. In de praktijk blijkt het voor cliënten vaak lastig om alle oefeningen en de uitvoering ervan te onthouden. Terwijl dit juist belangrijk is voor het herstelproces. Online video’s bieden een gemakkelijk geheugensteuntje.

Met HWO stelt u als fysiotherapeut gemakkelijk en snel een oefenprogramma samen. Dit koppelt u aan het online profiel van uw cliënt. Zo heeft hij/zij alle oefeningen altijd en overal bij de hand en weet hij/zij precies wat belangrijk is bij de uitvoering. Op de printbare versie wordt de uitvoering van de oefening stap voor stap uitgelegd. Momenteel zijn er 8.000 oefeningen beschikbaar, waarvan maar liefst 4.500 in het Nederlands. Alle huiswerkoefeningen kunt u ook terugvinden in MijnZorgApp, waardoor de oefeningen nog toegankelijker zijn voor uw cliënten, middels een gebruiksvriendelijke mobiele app.

Huiswerkoefeningen.nl maakt gebruik van de software van Physiotec.

Physiotec

Al meer dan 20 jaar ontwikkelt Physiotec uitgebreide en intuïtieve huiswerkoefeningen programma’s en software in samenwerking met fysiotherapeuten. Physiotec is in 1993 in Canada opgericht door een fysiotherapeut die het revalidatieproces van haar cliënten wilde verbeteren met beelden die de voorgeschreven huiswerkoefeningen beter zouden illustreren. Inmiddels hebben zij wereldwijd 40.000 gebruikers.

Liever zelf bepalen of het werkt?

Klik hier om vandaag nog een (proef)licentie aan te vragen.

Maak kennis met HWO

Dit is ons geweldige team!

 • null

  Voornaam Achternaam

  Functieomschrijving

 • null

  Voornaam Achternaam

  Functieomschrijving

 • null

  Voornaam Achternaam

  Functieomschrijving

 • null

  Voornaam Achternaam

  Functieomschrijving

 • Neem contact op: