Deze maand is er weer een nieuwe module beschikbaar in Huiswerkoefeningen.nl, namelijk de categorie ‘Handtherapie‘! Hierdoor zijn er sinds deze maand 295 extra oefeningen voor alle praktijken die Huiswerkoefeningen.nl of de HWO-AfsprakenApp gebruiken bijgekomen! 

Huiswerkoefeningen.nl (HWO) heeft als doel om de cliënt, waar en wanneer de cliënt dat wil, met haar herstel bezig te laten zijn.  Het herstel vindt niet alleen plaats in de oefenzaal, maar ook daarbuiten. Met ons uitgebreide aanbod van oefeningen in videovorm (10.000 oefeningen waarvan 5.500 in het Nederlands) kunnen uitgebreide, gevarieerde oefenschema’s worden opgesteld en mee worden gegeven aan de cliënt.

Vraag nu een proeflicentie aan voor HWO of de MijnZorgApp.

Tijdens deze proeflicentie maak je een maand lang gratis gebruik van alle functionaliteiten! Mocht je vragen hebben over HWO of de HWO-AfsprakenApp, kun je contact opnemen via info@huiswerkoefeningen.nl.